Propune proiecte

Informații utile

 Înainte de a face o propunere de proiect, trebuie să citiți Regulamentul de funcționareÎntrebările frecventeTermenii și CondițiilePolitica de Confidențialitate și Politica Cookies.Bugetarea participativă este o formă de implicare directă a cetățenilor în procesul de decizie a modului în care sunt cheltuiți banii publici în raport cu nevoile locale. Prin intermediul platformei de bugetare participativă, cetățenii pot să sugereze soluții de rezolvare, să propună idei și inițiative proprii pentru o viață mai bună și mai plăcută în zona unde locuiesc sau în alte zone ale localităţii, să participe activ la stabilirea priorităților în cheltuirea banilor publici, să fie creativi și inovativi și să se implice activ în comunitatea din care fac parte.
 După ce completați toate câmpurile de la formularul de mai jos, cel prin care trimiteți o propunere de proiect către Primăria Bascov, dacă aveți și documente sau fotografii relevante sau spre exemplificare, vă rugăm să faceți o arhivă ZIP care să nu depășească 10 Mb și să o trimiteți pe email la primariabasco@yahoo.com. Mai trebuie să știți că înainte de a fi publicată propunerea d-voastră, primăria o să verifice datele personale pentru a vă valida ca cetățean al comunei noastre, rezident sau persoană care studiază sau are locul de muncă pe teritoriul U.A.T. Bascov. În cazul în care nu sunteți o persoană eligibilă, propunerea de proiect nu o să fie făcută public, ea fiind respinsă automat
 OBLIGATORIU: scris cu diacritice și fără majuscule (excepție fac doar prima literă de la numele/denumirile proprii, altfel riscați ca propunerea d-voastră să fie respinsă automat pentru neconformitate. Vă mulțumim!

Propunere Proiect
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Domeniul ales...
Domeniul unde se încadrează proiectul propus...