Zonă de picnic

Descrierea detaliată a propunerii:

  Zonă de picnic special amenajată pentru cei care doresc să se deconecteze de la rutina de zi cu zi, să iasă la iarbă verde și să se relaxeze în mijlocul naturii, alături de familie sau de prieteni.
Zona de picnic trebuie să se remarce printr-un peisaj pitoresc desebit, în care se încadrează perfect foișoarele ce vor fi realizate din lemn. În centru să fie o zonă dedicată unui foc de tabără şi un loc amenajat special, gen o mică scenă, pe care ar putea fi un DJ care sa pună muzică în zile de sărbătoare sau chiar la fiecare sfâtşit de săptămână, şi aici mă gândesc la tineri care sunt la început de carieră de DJ.
  Zona de picnic trebuie să aibă şi sistem de iluminare seara şi obligatoriu dotată cu minim 15 foișoare de lemn, fiecare cu câte un set de mobilier, mese și bănci din lemn, grătare de oțel și recipiente pentru colectarea deșeurilor, toalete, precum și un spațiu special amenajat pentru copii, unde aceștia se pot juca în siguranță. La intrarea în zona de picnic, să fie afişat și un panou care cuprinde o serie de reguli destinate celor care doresc să utilizeze facilitățile zonei de picnic.  Accesul la zona de picnic trebuie să fie gratuit pentru toţi bascovenii şi nu numai!
  Fotografiile sunt de la zona de picnic din comuna vecină, Budeasa.

Date tehnice informative:

  • Domeniul ales: Amenajare spaţii publice
  • Beneficiarii proiectului: Toţi cetăţenii din comuna Bascov
  • Valoarea proiectului: 400.000 lei
  • Durata de implementare: 48 luni
  • Locația implementării: Bascov, o zonă aflată lângă pădure sau chiar în mijlocul ei

Galerie Foto